zaterdag 3 mei 2008

The first Gay

Oké mannen...twee weken voorbijgegaan zonder iets van nieuws: schaam op mij, inderdaad!!

Alhoewel het zeer drukke weken geweest zijn, kan ik wel in een aantal zinnen (soms lukt me dat) samenvatten wat mijn taken waren. Ik had misschien al eerder gezegd dat ik mee mocht helpen aan een spotje voor Sensoa: homoseksuele figuranten zoeken (nog hilarischer dan een alienkostuum zoeken), een gepaste Playboy Mansion voor ons "hoogstaand" volk zoeken (nooit gedacht dat je dan uiteindelijk in Dendermonde terechtkomt), eten verzorgen, enz...(ik eindig een opsomming vaak met enz...ook al is er geen vervolg, is het het einde van de opsomming, een punt daarna is zo onlogisch, niet?) Dit is dus waar ik me in de week van eind april mee "stil" gehouden heb..al moet ik toegeven dat de zoektocht niet zo makkelijk was. Vier dagen voor opnamedag nog een holebicafé opzoeken om homootjes te gaan optrommelen, je moet het er dan ook maar voor over hebben ;-) Gelukkig was ik niet alleen, waren de jongens achter de bar zeer behulpzaam en was het volk helemaal niet "kinky" maar eerder "trendy". Nu ja, beloofd is beloofd; we zullen moeten teruggaan!

En maandag 28 april kon onze First Gay dan eindelijk uit de kast komen en homoseksualiteit uitvinden. We hebben op vier verschillende locaties opgenomen, beginnende om 7u en eindigend om 21u, wat -geef nu toe- een redelijk opgedreven tempo is van draaiwerk! Verbluffend trouwens hoe sterk onze homoseksuele Hugh Heffner (een Britse musicalzanger en deel uitmakend van de 40% heteroseksuelen die Brighton nog telt)op de Amerikaanse legende leek. De laatste shot was er ééntje in een bruin dorpscaféetje, dewelke we dan ook bezegeld hebben met een bruin dorpsdrankje (of iets dergelijks).
And again CUT en op naar het volgende!

Tijdens mijn voorbereidingswerk van de spot voor Sensoa hield ik me ook bezig met figuranten bijeentrommelen voor de casting day die georganiseerd werd voor de spot van Cera. Deze zal opgenomen worden op 15 en 16 mei, dus kon ik niet anders dan multi-tasking toepassen. Heel veel volk heb ik niet bij elkaar kunnen krijgen, daarom ook dat deze week (vandaag: zaterdag) een tweede casting day plaatsvond. Deze week mocht ik dus mijn pad van vorige week verder bewandelen...en meer succesvol mag ik wel zeggen.

Ik heb ook nog een permanent taakje gekregen van Peter De Maegdt (Caviar Film): het VAF-dossier updaten (voor in mijn vrije momenten?!).

Dinsdag mocht ik ook mee om een maquette op te nemen voor Jupiler Blue. Dit komt er op neer: een testopname die je maakt om de job binnen te krijgen...én de job is binnen! Deze opname was in Antwerpen: de eerste met Tom Waes (een echte professional) en de tweede met toneelacteur Wim Willaerts in de Antwerp Bowling (de eigenaars waren gelukkig zeer bereidwillig, met dank!). Vertragingen en dergelijke moeten er helaas ook bijgenomen worden met als gevolg dat ik pas om kwart voor elf 's avonds thuis was. Niet dat mij dit deert.

En zo waren twee weken weer voorbijgevlogen. Ondertussen voel ik me al enorm op mijn gemak bij Caviar. Ik vind het echte een leuke werkomgeving om mijn stage te vervullen. Stiekem hopend op meer sluit ik mijn blog van de week maar af, belovend vaker te bloggen!

Tot blogs!
Lien
-X-

De volgende dag